MojWindows

Samsung počas hernej konferencie Gamescom 2016 odhalil svoje nové monitory určené pre hráčov. Model CFG70 s uhlopriečkou 24 palcov kombinuje krištáľovo čistý obraz s radom užívateľsky cenených vlastností a vytvára pohlcujúce, realistické prostredie, ktoré urobí dojem aj na najskúsenejších hráčov.

Zakrivenie 1800R (rádius 1800 mm) a jednotný 178-stupňový pozorovací uhol monitorov CFG70 hráčov obklopí a nechá vyniknúť aj predtým skryté farby a jemné detaily. Herný zážitok dopĺňa integrované LED osvetlenie, ktoré je interaktívne so zvukom. Hráči ťažia aj z funkcií, ktoré zaisťujú plynulosť a kontinuitu. Monitory CFG70 ako prvé na trhu ponúkajú reakčnú dobu 1 m/s a poskytujú konzistentné zobrazenie v reálnom čase naprieč celou obrazovkou. Obnovovacia frekvencia 144 Hz navyše zabezpečí plynulé prechody počas hry.

Samsung CFG70

Intuitívne rozhranie

Samsung vybavil monitory CFG70 užívateľsky príjemným, herným rozhraním UX OSD. Vďaka tomu je aj počas hry možné prostredníctvom jednotnej tabuľky ľahko a rýchlo upraviť základné nastavenia. K dispozícii je aj viacero užitočných skratiek v podobe klávesov umiestnených spredu a na zadnej strane monitora.

Samsung CFG70

Dlhšie a komfortnejšie hranie

Nakoľko ide o monitory určené pre náruživých hráčov, Samsung stavia na technológiách, ktoré pomáhajú znižovať únavu očí. Technológia flicker-free, predchádza nechceným obrazovým výkyvom a doplnok v podobe Eye Saver Mode užívateľa chráni pred emisiami modrého svetla. Nezabúda sa pritom ani na technológiu AMD FreeSync, pomocou ktorej dochádza k synchronizovaniu obnovovacej frekvencie obrazovky s grafickými kartami AMD. Týmto spôsobom sa tak zabraňuje  trhaniu obrazu a ďalším neduhom.

23.08.2016

+