MojWindows

Pokiaľ patríte k fanúšikom fenoménu Pokémon, určite vám pred časom neušlo vydanie neoficiálneho klienta PoGo-UWP pre smartfóny so systémom Windows 10 Mobile. Nakoľko je oficiálne aplikácia v nedohľadne, ide o jedinú možnosť, ako si túto nesmierne populárnu hru môžeme vychutnať. Pred pár týždňami ale tvorca aplikácie Pokémon Go, spoločnosť Niantic Labs, vykonala zmeny na svojich serveroch, čím odstrihla aplikácie tretích strán vrátane PoGo-UWP.

Podľa oficiálnych vyjadrení boli kvôli týmto aplikáciam servery nesmierne zaťažené. To sa odrážalo na zvýšenej odozve a problémoch s pripojením. Vývojári stojaci za klientom PoGo-UWP sa však nevzdali a aktuálne hlásia návrat s novou funkčnou verziou 1.0.25. Okrem toho, že aplikácia je opäť použiteľná, obsahuje aj pomerne rozsiahly zoznam opráv a zmien.

PoGo-UWP

Vylepšené bolo napríklad chytanie Pokémonov, pribudli nové mapové podklady, stránka profilu hráča, stránka s podrobnými informáciami o Pokémonoch, stránky pre Pokémonov a inventár a podobne. Za zmienku stojí ešte prepracovanie rozhrania, oprava obrovského množstva chýb a pridanie maskovania zariadenia. To sa teraz bude tváriť ako iPhone, čím sa má predísť ďalším chybám.

Pokiaľ máte záujem o najnovšiu verziu neoficiálneho klienta PoGo-UWP, nájdete ho na oficiálnej stránke projektu spolu s podrobnými informáciami o zmenách a známych chybách. Návod, ako túto aplikáciu nainštalovať na svoj smartfón nájdete v našom článku : Ako si nainštalovať PoGo-UWP – neoficiálneho klienta pre Pokémon GO.

16.08.2016

+