MojWindows

Spoločnosť HP dnes predstavila nové herné stroje a príslušenstvo navrhnuté špeciálne pre tú najnáročnejšiu hráčsku komunitu. Nové herné HP produkty – stolný počítač OMEN X, notebook OMEN 17, monitor OMEN X Curved Display a príslušenstvo OMEN with SteelSeries boli vytvorené tak, aby ponúkli čo najväčší výkon a možnosť zvoliť si vlastné nastavenia pre ešte intenzívnejšie pocity z každej hry.

Stolný počítač OMEN X

Do stolného počítača OMEN X je pre čo najvyšší grafický výkon možné osadiť dvojicu grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1080. Poradí si tak s každým herným titulom a to aj v rozlíšení 4K a navyše je plne pripravený na zobrazenie virtuálnej reality. Z procesorov sú v ponuke Intel Core i5 alebo i7 6. generácie s možnosťou pretaktovania. Základný model má byť vybavený 8 GB operačnej pamäte a kombináciou 256 GB SSD + 2 TB klasický pevný disk.

Čo je na tomto počítači obzvlášť zaujímavé je špeciálne navrhnutý systém chladenia, kedy sú jednotlivé komponenty oddelené v samostatných komorách. Každá z nich má pritom vlastné chladenie, čo má zaručiť neprekonateľný odvod tepla. OMEN X tiež podporuje osadenie až troch 120 mm radiátorov vodného chladenia s vrchným vývodom a stojanček, vďaka ktorému je zariadenie nad zemou a vzduch doň má lepší prístup.

OMEN X_GeForce_Performance

Hráči častokrát zvyknú svoje počítače vylepšovať a vymieňať v nich jednotlivé komponenty. Na túto skutočnosť sa myslelo a prístup do vnútornej časti je možný aj bez použitia náradia. Skrinka navyše zodpovedá priemyslovým štandardom pre bezproblémové upgrady a modifikácie. Hráčov má osloviť aj softvér OMEN Control pre modifikáciu a prispôsobenie farby a jasu LED svetiel .

Pre tých, ktorí si chcú svoj počítač vyskladať úplne od základov bude k dispozícii samotná skriňa OMEN X. Má rovnaké vlastnosti chladenia, spĺňa rovnaké priemyslové štandardy a ponúka používateľom jednoduchú stavbu. Stolný počítač OMEN X bude dostupný na konci septembra s cenou od 2 949,00 eur.

Notebook OMEN 17 s novými grafikami od NVIDIA

Najnovší 17,3-palcový notebook OMEN bol od začiatku pripravovaný s myšlienkou dodať hráčom čo najlepší výkon. Tešiť sa tak môžu na najnovšie grafické karty NVIDIA GeForce GTX 1060 a 1070, displej s rozlíšením 4K a technológiou G-SYNC, štyri reproduktory so zvukom od Bang & Olufsen, Mini Display Port s podporou duálneho 2K alebo 4K výstupu a 95W polymérovú batériu s výdržou až 7,25 hodiny. Notebooky OMEN sa chvália aj tým, že so svojou výškou 32,9 mm a váhou 3,2 kg patria medzi tie najmobilnejšie. Ceny a dostupnosť nových modelov zatiaľ neboli zverejnené.

OMEN 17 Notebook_Front Left

HP monitor OMEN X Curved Display

HP v svojej hernej sérii ponúkne aj svoj prvý zakrivený displej s technológiu NVIDA G-Sync. Rozširuje tak možnosť voľby pre zákazníkov, ktorí chcú lepšie pozorovacie uhly a plynulý herný zážitok. V predaji sa má objaviť začiatkom budúceho roka za zatiaľ nezverejnenú cenu.

Príslušenstvo OMEN od HP a SteelSeries

Pre plnohodnotný zážitok a čo najlepšiu výhodu pri hraní s novými produktmi OMEN, HP v spolupráci so SteelSeries predstavujú novú sériu príslušenstva.

  • Sadu OMEN Headset with SteelSeries – ľahká konštrukcia s cieľom rovnomerne rozložiť váhu po celej šírke a umožniť tak dlhšie a pohodlnejšie hranie.
  • Klávesnicu OMEN Keyboard with SteelSeries – umožňuje personalizáciu vďaka až 16,8 miliónom farieb, z ktorých si hráči môžu vytvoriť unikátne schémy s možnosťou zmeny farieb v závislosti na dianí v hre.
  • Myš OMEN Mouse with SteelSeries – s prvkami pre bezkonkurenčný výkon a personalizáciu ako RGB osvetlenie, 6 plne programovateľných tlačidiel pre rýchlejšiu akciu a nulovú hardvérovú akceleráciu pre snímanie povrchu 1:1 a presný pohyb myši.
  • Podložku pod myš OMEN MousePad with SteelSeries – kvalitná podložka z protišmykovej gumy s odolným a hladkým povrchom pre presný pohyb.

HP20160513395

17.08.2016

+