MojWindows

Na tohtoročný technologický veľtrh IFA 2016 si so sebou Acer priniesol aj nový minipočítač Revo Base. Štýlový minipočítač má tradičný štvorcový dizajn vytvorený tak, aby zaberal čo najmenej miesta. Jeho ideálne použitie má byť ako multimediálne centrum do obývačky a všade tam, kde je dôležitý každý kúsok priestoru. Revo Base má výšku 5,3 centimetra a rozmery 14 x 14 centimetrov. Na stole tak zaberie skutočne minimum miesta. Držiak VESA navyše umožňuje jeho pohodlné umiestnenie na stenu alebo zadnú stranu monitora.

Acer Revo Base

Na druhej strane od neho nemôžeme očakávať vysoký výkon s ktorým by mohol konkurovať klasickým desktopom. Na prehrávanie videí, surfovanie po internete a jednoduché hry však postačuje. V konečnom dôsledku je to vlastne aj jeho určením. Poháňa ho štvorjadrový procesor Intel Pentium J3710, ktorému sekunduje až 4 GB operačnej pamäte. O grafický výkon sa stará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics. Pre operačný systém Windows 10, aplikácie a multimédiá je pripravený buď 500 GB pevný disk, alebo voliteľný 256 GB SSD disk.

Pomocou dvojice portov HDMI a DisplayPort je možné pripojiť dvojicu monitorov. Štyri porty   USB 3.1 potom umožňujú pripojenie rôzneho príslušenstva. Nechýba ani bezdrôtové pripojenie štandardu 802.11ac, či čítačka pamäťových kariet. Podrobnosti o cena a dostupnosti zatiaľ neboli zverejnené. Acer Revo BaseZdroj: TS

31.08.2016

+