MojWindows

Oddnes je pre hru Halo 5: Guardians dostupné ôsme, a doteraz najväčšie obsahové rozšírenie Warzone Firefight. Prináša poriadnu spŕšku nového obsahu ako tri nové mapy, dve nové brnenia, pušku z Halo 2, možnosti úprav výzbroje aj vo farbách HCS Pro League, režim Score Attack pre kampaň, nové prostredie pre režim Forge, leteckú jednotku UNSC, podareného nového bossa pre Warzone a samozrejme, titulárny režim Warzone Firefight.

Halo 5: Guardians pre zlatých členov Xbox Live zadarmo a ďalšie akcie

Súčasne s uvedením rozšírenia Warzone Firefight je Halo 5: Guardians dostupná pre zlatých členov Xbox Live zadarmo až do 5. júla. Hru si tak môžete naplno vyskúšať, a pokiaľ vám zachutí, máte špeciálnu možnosť zakúpiť si ju s 50 % zľavou cez Xbox Store.

Pokiaľ ešte len začínate hrať Halo 5: Guardians, nepanikárte. Po prihlásení sa do hry získajú všetci hráči po obmedzenú dobu balíček Gold REQ Pack. Balíčky Gold REQ Pack obsahujú rôzne trvalé, ale aj jednorazové predmety použiteľné v herných režimoch Arena a Warzone. Ďalšie balíčky Gold REQ Pack získate víťazstvami v režime Warzone Firefight a môžete ich odomknúť až 10.

Časovo obmedzená ponuka na balíček Spartan Recruit REQ Pack

Hráči si takisto môžu zakúpiť časovo obmedzený balíček Spartan Recruit REQ Pack, ktorý im pomôže s prvými krokmi v režime viacerých hráčov Warzone. Obsahom balíčka Spartan Recruit REQ Pack je výzbroj DMR, Magnum s rozšíreným zásobníkom, certifikácie a trojica REQ predmetov (raketomet, ostreľovacia puška a Scorpion). Viac o systéme REQ nájdete na stránkach Halo Waypoint.

30.06.2016

+