MojWindows

HP oficiálne predstavilo svoj high-end smartfón Elite X3 ešte koncom apríla na kongrese MWC 2016, no odvtedy bolo akosi ticho. Až minul týždeň sa táto pripravovaná novinka opäť dostala do povedomia vďaka tomu, že Microsoft s HP spoločne začali s reklamnou kampaňou zverejnením viacerých videí. Stále sme sa však nedozvedeli predajnú cenu a o termíne dostupnosti vieme len toľko, že to bude niekedy v lete. Termín predaja je teda takpovediac za rohom a tak sa začali vynárať aj prvé informácie o prebiehajúcich prípravách. Zahraničný portál  MicrosoftInsider.es si v obchode Windows Store všimol dvojicu aplikácií vyvíjaných pod záštitou HPčka.

hp-smarfon-1

Prvá z dvojice nesie názov HP Voice Recorder a ide o jednoduchú aplikáciu s priamočiarym používaním, ktorá umožňuje vytvárať vysoko kvalitné záznamy zvuku. Terajšie informácie naznačujú, že bude dostupná širokej škále zariadení s „desiatkou“ a nepôjde o exkluzivitku pre Elite x3.

HP-Voice-Recorder

Druhá objavená aplikácia nesie názov HP Device Hub. Podľa popisu bude poskytovať najnovšie informácie o ponukách, aplikáciách a doplnkoch práve pre HP Elite X3. Okrem toho bude majiteľa informovať o aktuálnej verzii operačného systému, prípadných aktualizáciách a podobne. Spoločnosť HP má podľa dostupných informácií rozpracované ďalšie aplikácie, ktoré uvedie so začiatkom predaja svojej vlajkovej lode so systémom Windows 10 Mobile.

HP-Device-Hub

Zdroj: MicrosoftInsider

09.06.2016

+