MojWindows

Doom bol pre mnohých hráčov vôbec prvou akčnou hrou, s ktorou prišli do kontaktu a pre masy ľudí predstavuje až srdcovú záležitosť. Dodnes patrí medzi najvplyvnejšie tituly herného odvetvia a priekopníka medzi tak populárnymi strielačkami z pohľadu prvej osoby. Táto ikonická hra sa aktuálne dožila ďalšieho pokračovania, ktoré sa vracia ku koreňom a hráčom chce poskytnúť presne to, čo na tejto sérii tak obľubujú.

Novinka tak dýcha nostalgiou, stavia na hrateľnosť a dokazuje, že aj v dnešnej dobe má rozhodne čo povedať. Ak patríte k časti hernej obce, ktorá kúpu tejto hry ešte len zvažuje, tak tento týždeň máte vynikajúcu príležitosť vyskúšať, či stojí za to. id Software a Bethesda Softworks práve počas najbližších dní ponúkajú na stiahnutie a vyskúšanie demo verziu DOOM, ktorá obsahuje prvú úroveň. Pre konzolu Xbox One je demo dostupné klasicky cez Xbox Store a v prípade počítačov sa dá stiahnuť cez službu Steam.

DOOM Demo

Okrem časovo obmedzenej dostupnosti demoverzie vývojári oznámili, že plná hra sa dočká ďalšieho obsahu ako napríklad nových módov pre režim viacerých hráčov, nových máp. Nástroj SnapMap pre vytváranie vlastných máp bude dostávať aktualizácie, ktoré rozšíria jeho možnosti. DOOM počas leta ďalej dostane DLC rozšírenie Unto The Evil, ktoré však bude už platené. Ponúkne nové mapy Offering, Cataclysm a Ritual, protivníka Harvester, zbrane, veci, brnenia a ďalší obsah.

 

13.06.2016

+