MojWindows

Značka ASUS Republic of Gamers (ROG) oslávila 10 rokov herných inovácií a vedúceho postavenia na trhu. ASUS pri tejto príležitosti zorganizoval na výstave Computex 2016 udalosť Join the Republic, kde predstavila celý zástup noviniek.

Notebooky ASUS Republic of Gamers sú prvé na svete so 120Hz displejmi

Nadchádzajúce herné notebooky budú ako prvé na svete vybavené 120Hz Advanced Hyper-Viewing Angle (AHVA) displejmi. Technológia AHVA ponúka výbornú kvalitu obrazu a kontrast, a to aj pri pohľade z extrémnych uhlov. Nové panely ponúknu dvojnásobnú obnovovaciu frekvenciu v porovnaní s bežnými notebookmi a budú dostupné ako voliteľná výbava budúcich 15- a 17-palcových herných notebookov. Vyššiu obnovovaciu frekvenciu obrazoviek oceňujú hlavne hráči akčný hier. Znižuje totiž blikanie obrazu, takže menej unavuje oči aj počas dlhého hrania. Nové AHVA panely sú kompatibilné s technológiou NVIDIA G-SYNC, ktorá synchronizuje obnovovaciu frekvenciu displeja s grafickou kartou.

ROG GX800: Najvýkonnejší herný notebook na svete

GX800 stavia na úspechu modelu GX700 – prvého herného notebooku s vodným chladením – a chce získať korunu pre najvýkonnejší herný notebook na svete. Vo výbave má mechanickú klávesnicu, nazvanú MechTAG, Mechanical Tactile Advanced Gaming, s farebným LED posvietením, prispôsobením klávesov a technológiou anti-ghosting.

GX800 je navrhnutý s najnovšími grafickými kartami NVIDIA v SLI zapojení a procesormi radu Intel K-series pre výkonnú prevádzku na úrovni stolných herných počítačov. O napájanie sa postará dvojica 330 W zdrojov. GX800 takisto ponúka vylepšenú dokovaciu stanicu s vodným chladením pre potreby extrémneho pretaktovania procesora, grafickej karty aj operačnej pamäte.GX800_Docking

ROG G31 Edition 10: Najvýkonnejší kompaktný stolný herný počítač na svete

ROG G31 Edition 10 je špeciálna edícia herného počítača pri príležitosti 10. výročia značky ROG. Ponúka šasi s objemom 20 litrov, pretaktovanie procesora jedným kliknutím a grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU s 2-way SLI mostíkom pre ultimátny zážitok z 4K UHD hrania. Má futuristický dizajn a exkluzívnu ROG technológiu chladenia, ktorá zabezpečuje chladnú a tichú prevádzku.

G31

ROG Swift PG248Q: Rýchly a nádherný herný monitor

Swift PG248Q je 24-palcový monitor s pomerom strán 16:9 a Full HD (1920×1080) rozlíšením. Tento nový herný monitor podporuje technológiu NVIDIA G-SYNC a podporuje zmenu obnovovacej frekvencie až do 180 Hz pri zachovaní odozvy 1 ms (GTG). Zážitok z hrania je teda dokonale plynulý a bez rušivých elementov, hráči môžu okamžite reagovať na dianie na obrazovke. Swift PG248Q taktiež využíva exkluzívnu technológiu GamePlus, ktorá obsahuje zameriavanie, časovač, počítadlo FPS a technológie Display Alignment a GameVisual.

ROG Swift PG248Q Gaming monitor

ROG Avalon: Prototyp základnej dosky/hybridného šasi pre DIY počítače

ROG Avalon posúva latku na ďalšiu úroveň. Je prvým krokom vízie spoločnosti ASUS ROG v snahe vytvoriť DIY (urob si sám) počítače ďalšej generácie s úplne novým dizajnom základnej dosky a šasi. ASUS ROG posúva limity formátu ATX a redizajnuje základnú dosku s počítačovou skrinkou ako jeden celok a nie ako dva samostatné komponenty. Vďaka tomu dokázal ROG zoptimalizovať rozloženie základnej dosky a zjednodušiť pripájanie SSD diskov, napájacieho adaptéra aj grafických kariet.

ROG Avalon

ROG XG Station 2: Dokovacia stanica s externou grafickou kartou

ROG XG Station 2 je dokovacia stanica s externou grafickou kartou, ktorá premení pripojený notebook na herný počítač s podporou virtuálnej reality. Vo výbave má 680 W zdroj a podporuje najnovšie grafické karty NVIDIA GeForce GTX a AMD Radeon. ROG XG Station 2 je vybavená portom Thunderbolt 3, štyrmi USB 3.0 portami a 1 Gbps LAN konektorom. Notebook je možné pripojiť a odpojiť aj bez nutnosti reštartovania počítača.

ROG XG Station 2

ROG Rampage V Edition 10: Herná základná doska s extrémnym výkonom
Rampage V Edition 10 je vlajková loď medzi základnými doskami ROG. Ponúka extrémny výkon, ktorý pomáha hráčom prekonať všetky limity.

ROG Centurion: Herné slúchadlá so skutočným 7.1-kanálovým zvukom
Centurion je najnovší headset značky ROG. Reprodukuje skutočný 7.1-kanálový priestorový zvuk, priamo do uší hráča.

ROG Centurion gaming headset_headphone

ROG Strix GeForce GTX 1080: Pretaktovaná herná grafická karta s frekvenciou 1936 MHz
ROG Strix GeForce GTX 1080 je pretaktovaná grafická karta s frekvenciou 1936 MHz, exkluzívnou technológiou ASUS DirectCU III a patentovaným systémom chladenia pre tichú a chladnú prevádzku.

ROG Strix GTX 1080

03.06.2016

+