MojWindows

Posledná aprílová sobota v Žiline patrila fanúšikom operačného systému Windows, hernej konzole Xbox, najnovším smartfónom so systémom Windows 10 Mobile a horúcim hardvérovým novinkám od celosvetovo známych výrobcov. V hoteli Holiday Inn sme sa spoločne stretli na prvej tohtoročnej Microsoft Windows Roadshow, kde si účastníci mohli obzrieť a vyskúšať najväčšie novinky od spoločností Microsoft, Acer, Asus, HP, Intel, Creative, Lenovo, Samsung, Dell a ďalších. Na zvedavcov bola s novinkami zo sveta mobilného bankovníctva pripravená napríklad aj Tatra banka, na zarytých hráčov zase čakali spoločnosti Progamingshop.sk a Shark.

Zaujímavé novinky prezentovala aj spoločnosť MP3.sk, ako aj populárny operátor O2, ktorý ponúkal aj skvelú oddychovú zónu. Veľkým trhákom boli samozrejme UVEA Mediklinik s headsetom Oculus Rift pre virtuálnu realitu, ako aj Business Lease s nadupaným elektromobilom Tesla. Na prednáškach ste sa mohli dozvedieť zaujímavosti týkajúce sa najnovšieho operačného systému Windows 10, kancelárskeho balíka Office 365, nových produktov od viacerých výrobcov, no na svoje si rozhodne prišla aj herná komunita Xbox. Účastníkov rozhodne potešila aj dávka energie vo forme džúsov a energy drinkov, ktorú pre nich do kufra nadupaného Ford Focus ST naložil Tiger Energy Drink.

Pre účastníkov, ktorí si chcú pripomenúť, ako to celé prebiehalo, ako aj pre tých, ktorí sa nemohli zúčastniť a sú zvedaví, o čom bola Microsoft Windows Roadshow v Žiline, sme pripravili video, ktoré akciu rekapituluje. Dozviete sa v ňom, čo si jednotlivé spoločnosti pripravili, ako sa im akcia páčila, ako aj to, čo na to hovoria účastníci. Všetkým ďakujeme za účasť a tešíme sa na najbližšie stretnutie.

17.05.2016

+