MojWindows

Samsung ponúka novinku v oblasti pamäťových kariet. Ide o microSD kartu EVO Plus 256 GB, ktorá ponúka najväčšiu kapacitu vo svojej triede (Trieda 10 UHS-1) v kombinácií s veľmi rýchlym prenosom dát. Rýchlosť čítania dát totiž podľa výrobcu vďaka technológii Samsung V-NAND dosahuje až 95 MB/s a rýchlosť zápisu 90 MB/s. Táto rýchlosť prenosov poskytne ako bežným užívateľom, tak aj profesionálom vynikajúci užívateľský komfort pre ukladanie objemných súborov, fotografií s vysokým rozlíšením a nahrávanie 4K videa, prípadne graficky náročných multimédií a podobne.

Pokiaľ plánujete rozšíriť úložisko svojho smartfónu, kamery, fotoaparátu alebo drona a potrebujete poriadnu kapacitu, táto karta má byť určená práve pre vás. Na jedinej karte dokážete uchovávať až až 12 hodín videa v rozlíšení 4K UHD alebo 33 hodín v kvalite Full HD. Karta EVO Plus 256 GB poskytuje zvýšenú ochranu, kapacitu a výkon s dlhodobou spoľahlivosťou, ktorá je podstatným atribútom pre dnešnú elektroniku. Medzi vlastnosťami nechýba odolnosť voči vode, extrémnym teplotám, RTG, či magnetickému poľu.

Samsung uvedie microSD kartu EVO Plus 256 GB s limitovanou desaťročnou zárukou vo viac ako 50 krajinách vrátane Slovenska, európskych štátov, Číny a ďalších regiónov v júni tohto roku. Pri jej nákupe si však siahneme poriadne hlboko do vrecka. Odporúčaná cena je 250 dolárov, pričom analogickú cenu môžeme očakávať v eurách.

EVO Plus 256 GB

Zdroj: TS

16.05.2016

+