MojWindows

Univerzálna aplikácia pre Dropbox na operačný systém Windows 10 bola vydaná začiatkom tohto roka. Aplikácia ponúkala niektoré vlastnosti, ktoré neponúkalo natívne uložisko OneDrive ako napr. podporu pre biometrické overovanie vo funkcii Windows Hello a komentáre od ostatných používateľov.

Poskytovateľ tohto cloud úložiska teraz vypustil novú aktualizáciu pre univerzálnu verziu aplikácie a spravil ju ešte lepšou. Zlepšil tak celkovú používateľskú skúsenosť a pridal aj niekoľko nových vlastností. Asi najvýznamnejšou zmenou je možnosť bezdrôtovo streamovať videá na ďalšie zariadenie prostredníctvom DLNA alebo Miracast. Ukážku môžete vidieť nižšie.

1_dropbox_video_streaming

Prepojenie s centrom akcií vo Windows 10 sa taktiež zlepšilo, pretože v minulosti museli používatelia otvoriť Dropbox a až potom mohli odpovedať na komentáre iných používateľov. Interaktívne oznámenia však teraz umožňujú odpovedať na komentáre priamo prostredníctvom nich, ako je možné vidieť na obrázku nižšie.

1_dropbox_comments_update

Navyše používatelia teraz môžu exportovať alebo ukladať viac súborov súčasne a nová ponuka ponúka množstvo možností na správu súborov. Používatelia si teraz dokonca môžu prezerať svoje videá a obrázky bez toho, aby im v tom aplikácia akýmkoľvek spôsobom bránila.

1_dropbox_new_context_menu

Novú verziu univerzálnej verzie aplikácie Dropbox si môžete v prípade záujmu stiahnuť z obchodu s aplikáciami na tomto odkaze.

Zdroj: dropbox

23.05.2016

+