MojWindows

Počas prezentácie na tlačovej konferencii, ktorá prebehla len pre pár dňami, Acer okrajovo spomenul nový produkt s názvom Liquid Extend. Nakoľko následne vystavil predprodučkný kus, dozvedáme sa ďalšie informácie. Ide o dokovaciu stanicu v podobe notebooku bez výpočtových komponentov určenú pre smartfón Acer Liquid Jade Primo. Pravdepodobne však bude možné pripojiť ľubovoľný smartfón s podporou režimu Continuum.

Acer Liquid Extend

Po pripojení smartfónu sa dok premení na takmer plnohodnotný notebook. Ponúkne tak 11,6-palcovú obrazovku s HD rozlíšením, klávesnicu, touchpad a porty, medzi ktorými nechýba USB Type-C, HDMI a klasické USB. Okrem toho obsahuje aj zabudovanú batériu.

Acer Liquid Extend

Acer zatiaľ neprezradil ďalšie podrobnosti, ani informácie o cene, no novinka by mala byť dostupná koncom roka. To, či sa uchytí je však otázne. Podľa informácií síce ide o dok s mušou váhou, no zaujať by musel aj atraktívnou cenou. Podobný produkt s názvom NexDock sme pritom mali možnosť vidieť už pred pár mesiacmi. Liquid Extend nebude k dispozícii skôr ako na jeseň a Acer tak stále má dostatok času, aby popracoval a z rukáva vytiahol nejaké to eso.

Zdroj: liliputing

24.04.2016

+