MojWindows

HyperX, divízia spoločnosť Kingston, dnes oznámila dohodu, ktorú uzavrela s Microsoftom. Na jej základe sa stáva oficiálne licencovaným partnerom v oblasti herných slúchadiel pre konzolu Xbox One. Značka HyperX sa zameriava na hráčov, nadšencov a tých, ktorí svoje počítače pretaktovávajú, a je v hráčskom svete známa svojou kvalitou, výkonom a úrovňou inovácií.

hyperx

Zároveň predstavila aj svoje prvé slúchadlá určené špeciálne pre hernú konzolu Xbox One. Pri ich vytváraní spoločnosť vychádzala z overeného konceptu modelu HyperX Cloud II, ktorý na hernom poli získal viacero ocenení. Pripájajú sa priamo k ovládaču Xbox One Elite pomocou konektoru jack 3,5mm. Majitelia klasických Xbox One ovládačov však budú pre pripojenie potrebovať dodatočný adaptér. Ovládanie hlasitosti je umiestnené priamo na kábli a o vysoké pohodlie pri dlhých herných akciách sa majú postarať náušníky z penovej gumy a hlavový mostík vyložený kožou so špeciálnym stehom. Konštrukcia s uzavretými mušľami prekrývajúcimi uši zase pomáha potlačiť hluky okolia, čo ocení nejeden hráč. Súčasťou balenia je oddeliteľný mikrofón a pevné puzdro, ktoré príde vhod pri prenášaní. HyperX CloudX Pro Gaming Headset sa v predaji má objaviť v druhom štvrťroku 2016, no informácie o cene zatiaľ neboli uvedené.

„Na našu spoluprácu so spoločnosťou Microsoft v rámci hernej platformy Xbox One sme hrdí, pretože takto môžeme naše skúsenosti z oblasti headsetov odovzdať aj do konzolového sveta,“ povedal AndersWillumsen, generálny riaditeľ divízie HyperX.

 

Zdroj: TS

07.01.2016

+