MojWindows

Spoločnosť Logitech predstavila novú bluetooth klávesnicu a myš pre tých, ktorí potrebujú bezdrôtové periférie pre mobilné použitie. Bezdrôtová klávesnica Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard ponúka komfort použitia pri práci s akýmkoľvek zariadením, či už ide o PC, notebook, smartfón alebo tablet. Klávesnicu je možné spárovať až s troma zariadeniami naraz a prepínať medzi nimi pomocou tlačidiel Easy-Switch. Klávesnica dokáže automaticky rozpoznať, aké zariadenie je práve pripojené a následne premapuje rozloženie kláves s ohľadom na podporované funkcie a klávesové skratky daného zariadenia. Podporovanými sú zariadenia s operačnými systémami Windows, Mac a Android. Klávesnica Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard vydrží s dvoma priloženými batériami veľkosti AAA fungovať až dva roky a bude k dispozícii počas októbra v šedom alebo modrom prevedení za odporúčanú cenu 44,99 €.

K380 Keyboard BTY3 grey

Bezdrôtová myš Logitech M535 Bluetooth Mouse má programovateľné tlačidlá pre navigáciu a umožňuje prepínať medzi aplikáciami, pracovnými plochami, kopírovať a presúvať súbory a fotografie pomocou funkcie drag-and-drop alebo replikovať gestá vykonávané švihom tromi prstami ako pri ovládaní počítačov Mac. Pokročilý optický snímač dokáže spoľahlivo sledovať pohyb prakticky na akomkoľvek povrchu. Ľahko sa prenáša, má nakláňacie rolovacie koliesko, zakrivený tvar a textúrované gumové úchopy pre vyšší komfort aj pri dlhom používaní. Vydrží pracovať až 10 mesiacov na jednu batériu veľkosti AA. Myš Logitech M535 Bluetooth Mouse bude ponúkaná v sivom alebo modrom prevedení za odporúčanú cenu 44,99 € od septembra 2015. Pomocou aplikácie Logitech Options Software je možné prispôsobiť nastavenia klávesnice aj myši tak, aby úplne vyhovovali preferenciám používateľa. Hoci táto nová klávesnica a myš nie sú na sebe závisle a predávajú sa samostatne, spoločne tvoria krásny pár, práve vďaka rovnakému farebnému ladeniu a rozpoznateľnému dizajnu.

M535BT_Gray_TOP

„Ži­je­me v ére krea­ti­vi­ty, ke­dy mô­že­me vy­tvá­rať, up­ra­vo­vať a zve­rej­ňo­vať ob­sah, kde­koľ­vek bu­de­me cí­tiť in­špi­rá­ciu a na akom­koľ­vek za­ria­de­ní,“ po­ve­da­la Charlot­te Johs, glo­bál­na vice­pre­zi­den­tka di­ví­zie po­čí­ta­čo­vých pe­ri­fé­rií spo­loč­nos­ti Lo­gi­tech. „V tom­to pre­po­je­nom sve­te, kde na­viac pou­ží­va­me rôz­ne za­ria­de­nia sú­čas­ne, pres­tá­va byť na­ša prá­ca via­za­ná na kan­ce­lá­riu ale­bo ate­liér. Va­ším no­vým pra­cov­ným mies­tom mô­že byť po­hov­ka, la­vič­ka v par­ku ale­bo ka­via­reň a klá­ves­ni­ca Lo­gi­tech K380 Mul­ti-De­vi­ce Blue­tooth Key­board s my­šou Lo­gi­tech M535 Blue­tooth Mou­se pod­po­ru­jú tú­to slo­bo­du, aby ste moh­li tvo­riť kde­koľ­vek a bez to­ho, aby ste mu­se­li obe­to­vať pre­cíz­nosť ale­bo po­ho­dlie.“

K380 keyboard lifestyle 02

Zdroj: tlačová správa

08.09.2015

+