MojWindows

Spoločnosť Microsoft v tomto roku plánuje vypustiť do obehu najnovší kancelársky balíček Office 2016. Okrem iného sa však aj vyjadril, že umožní každému nazretie do preview tohto balíčka už v nasledujúcich mesiacoch.

Pokiaľ by ste teda mali záujem o testovanie Office 2016, stačí sa zaregistrovať na Microsoft Connect stránke TU a súhlasiť so zmluvou o mlčanlivosti, a keď nastane čas Microsoft vás kontaktuje a dostanete prístup k testovaniu tohto kancelárskeho balíčka. Office 2016 nedisponuje množstvom zmien oproti verzií 2013. Nová verzia však bude zahŕňať tmavšiu tému a nového pomocníka.

Napriek tomu, že sa Microsoft snaží vytvoriť množstvo vylepšení a vlastností, Office 2016 v konečnom dôsledku veľmi pripomína svojho predchodcu. Nedávno sme vám predstavili aj dotykovo optimalizovanú verziu Office pre Windows 10, ktorej aplikácie mimoriadne dobre reagujú na dotyk, no dajú sa perfektne ovládať aj pomocou myšky a klávesnice. Obe verzie by sa na trh mali dostať v druhej polovici tohto roka.

Zdroj: theverge

12.02.2015

+