MojWindows

Spoločnosť Lenovo uviedla nový tablet MIIX 3, ktorý je výrazne cenovo dostupný a spája v sebe výkon, ľahkosť a tenkosť v jednom. Je dostupný v dvoch veľkostiach 8 a 10 palcov. 10 palcový model je dokonca vybavený odnímateľnou klávesnicou, takže jeho využíteľnosť sa ešte viac rozšírila.

Miix-3-8_Hero_06_final

8 palcová verzia váži menej ako 450 g, takže ponúka komfortné prenášanie. 10 palcová verzia váži niečo cez pol kila, takže taktiež ponúka veľmi dobrý komfort pri prenášaní. Hnacím motorom tabletu je štvorjadrový procesor Intel Atom Z3700, ktorý poskytuje rýchle prehľadávanie na internete a vykonanie každého úkonu rýchlo a bez problémov. Dopĺňa ho 2 GB operačná pamäť RAM a interné uložisko, ktoré môže mať vďaka podpore micro SD kapacitu až 64 GB. Poteší aj obstojná 7 hodinová výdrž batérie a 2 Mpx predný a zadný fotoaparát s HD rozlíšením. Obrazovka tabletu má Full HD rozlíšenie a disponuje multidotykovou technológiou. Operačným systémom zariadenia je Windows 8.1, ku ktorému každý zákazník automaticky dostáva ročné predplatné balíčka Office 365, takže práca na cestách sa razom zjednoduchší.

MIIX-3-10_04_final

Oba modely tabletov sú na Slovensku dostupné k zakúpeniu u vybraných partnerov spoločnosti Lenovo. Cena 8 palcovej verzie je stanovaná na 189 € a cena 10 palcovej verzie na 299 €.

Zdroj: Tlačová správa

05.12.2014

+