MojWindows

Ping Pong Masters

Ping Pong Masters je zábavná športová hra určená pre milovníkov stolného tenisu alebo fanúšikov rýchlej akcie. Titul ponúka dva herné módy career a quickplay. V prvom menovanom si hráč najprv vyskúša practise mód, v ktorom si precvičí svoje reflexy a kvality proti ľahším súperom zo susedstva a postupne sa môže prepracovať až na svetové majstrovstvá.Hra umožňuje vyskúšať si svoje schopnosti vo virtuálnom stolnom tenise v 90 rôznych úrovniach na šampionátoch po celom svete. Hráč si v quickplay móže vybrať spomedzi 30 skúsených hráčov stolného tenisu a počas svojho hrania získať 40 rôznych druhov rakiet.

wp_ss_20140908_0001

 

Call of Duty: Alive or Dead 2

Hra síce ponúka väčšinu zbraňových modelov, ktoré možno poznáte z Counter Strike, ale je to len lacná napodobenina úspešného titulu, ktorý na PC obišiel celý svet. Nedostatok akcie a a úbohý grafický režim len prehlbujú nedostatočnú prepracovanosť tohto titulu. Hra dokonca nie je vyvinutá spoločnosťou Activision, ktorá je autorom populárnej počítačovej hry Call of Duty. Osobne nerozumiem ako je možné, že sa umiestnila na 2. mieste v TOP hrách na windows phone store.

 

call

Subway Surfers

Určite každý z vás, ktorý je herným zanietencom, pozná akčnú adventúru Subway Surfers, ktorá ponúka nekončiace utekanie po metrách v rôznych známych mestách sveta. V hre sa z vás stane mladý sprejer, ktorý v metre uniká pred tučným strážnikom a jeho psom. Pointou je čo najdlhšie utekať pozdĺž troch koľají, zbierať pri tom zlaté mince, bonusy a vyhýbať sa rôznym prekážkam a idúcim vlakom. Hra sa ovláda jednoduchým švihaním palca do strán (hore, dole, vľavo, vpravo). Bonusy, ako lietajúci sprej alebo magnet pomáhajú zlepšiť vaše skóre a zarobia vám množstvo zlatých mincí. Hra ponúka taktiež obchod s bonusmi, jednorázovými pomôckami (napr. zdvojnásobenie počtu mincí, score booster atď.)  alebo odomknutie nových hrdinov. Veľké množstvo z týchto vylepšení  je možné  zakúpiť pomocou zlatých mincí, ktoré nahráte počas vašej nekonečnej naháňačky v metre, no pokiaľ si budete chcieť sprístupniť nových hrdinov, budete musiet siahnuť do svojej peňaženky.

subway surfers

Fit Fat!

Hra už naozaj nemôže byť jednoduchšia. Celou pointou je totiž preskakovanie švihadla s veľmi tučným mužom. Śvihadlo sa postupne začne pohybovať rýchlejšie a je čím ďalej tým ťažšie odhadnúť, kedy ho má muž preskočiť. Každým preskočením postava stráca nejaké kalórie na svojej hmotnosti. Pokiaľ sa vám teda podarí veľké množstvo preskočení, bude pred vami stáť veľmi dobre vypracovaný muž. Hráč môže postave dopĺňať postupne živiny a hra taktiež ukazuje, koľko z váhy muž postupným preskakovaním švihadla zhodil.

fat

Despicable Me: Minion Rush

Hra ponúka veľmi dobrú interakciu a je taktiež veľmi zábavná. Žánrovo je to v podstate to isté, ako vyššie spomínaná hra Subway Surfers. Despicable Me obsahuje množstvo graficky odlišných, ale veľmi dobre spracovaných úrovní, v ktorých sa hlavná postava snaží rôznymi manérvrami nazbierať čo najviac banánov. Hra je výborná na vyplnenie dlhých chvíľ, pretože sa jedná o nekonečné behanie cez rôzne úrovne, ktoré sú naplnené nástrahami od výmyslu sveta. Asi jedinou nepríjemnou nevýhodou je, že hra vyžaduje neustálne pripojenie k internetu, takže pokiaľ nemáte neustály prístup k Wi Fi sieti alebo internet v mobile, moc zábavy si neužijete.

despicable

Asphalt 8: Airborne

Veľmi populárna závodná hra s prekrásne spracovaným prostredím a atraktívnymi modelmi áut, ktoré sa preháňajú po tých najzaujímavejšich miestach na zemi od púšte až po centrum Tókya. Hra obsahuje až 47 najvýkonnejšich áut sveta a ponúka výnimočný zážitok zo závodenia. Za zarobené peniaze z vyhraných závodov si hráč môže zakúpiť stále lepšie a lepšie autá, ktoré mu pomôžu k ľahšiemu víťaztvu nad jeho súpermi. Spoločnosť Gameloft si veľmi dala záležať aj na zvuku motorov, aby sa zvukový zážitok z hry ešte viac prehĺbil. Asphalt 8 dokonca ponúka až 180 závodov v kariérnom móde a detailne vypracovanú simuláciu poškodenia áut, takže o dostatok zábavy je určite postarané. Jediným záporom tejto hry môže byť azda len jej veľkosť, ktorá sa blíži až k 1 GB.

 

Asphalt-8-Airborne-Review

Angry Birds Epic

Epic verzia populárnej hry Angry Birds je taktiež veľmi dobre spracovaná, no ponúka odlišný herný zážitok než klasický titul. Ide skôr o formu boja, ktorá mne osobne veľmi pripomína PC titul Heroes: Might & Magic. Vaša postava totiž bojuje s jedným alebo viacerými nepriateľmi na bojovom poli. Vám aj nepriateľom hra poskytne jednu alebo viac akcií za kolo. Každý nepriateľ má predefinovaný určitý počet životov a silu. Hra obsahuje množstvo úrovní, ktoré ponúkajú rozmanité boje. Nie je to teda klasický Angry Birds, no je to stále perfektná zábava.

epic

Amazing Logo Quiz

Hra obsahuje viac ako 600 najznámejších logotypov na svete. Je veľmi dobre spracovaná a ponúka veľmi dobrý herný zážitok, aj keď trošku z iného súdka. Úlohou hráča je totiž identifikovanie logotypu, ktorý mu hra ponúkne. Môžete si vybrať z logotypov bánk, áut, elektroniky, módy a veľa ďalších. Identifikácia loga prebieha za pomoci panelu s písmenami, na ktoré hráč kliká dovtedy, kým nevyplní kompletný názov. Následne za správnu odpoveď získava určitý počet skúseností, pomocou ktorých sa otvárajú ďalšie logá.

lisa

Hill Climb Racing

Hill Climb Racing je 2D pretekárska hra, ktorá obsahuje množstvo úrovní, cez ktoré sa hráč musí dostať a nazbierať pri tom čo najviac zlatých mincí. Podľa rozmanitosti úrovní sa menia aj vozidlá, ktoré má hráč možnosť riadiť. od klasického kamióna po nezvyčajné vznášadlo. Na vozidlách sa dokonca dajú meniť súčiastky ako kolesá, motor alebo pružiny tak, aby si hráč zabezpečil čo najľahšie prechádzanie cez rôzne úrovne hry.

hill climb

Ball Resurrection

Hra, ktorá kombinuje vlastnosti puzzle a arkády zároveň. Hráč je vtiahnutý do 3D sveta, v ktorom je stredobodom pozornosti malá gulička, ktorú musí prepraviť nakoniec zložitých úrovní. Pri jej hraní je potrebné zapojiť istú dávku dôvtipu a logiky, pretože niektoré hádanky v úrovniach vedia občas pekne potrápiť. Svet okolo ako aj samotné nástrahy sú veľmi dobre spracované a je vidieť, že vývojári si pri tvorbe tejto hry dali záležať. Ball Resurrection taktiež disponuje veľmi realistickou fyzikou, čo len dobrý herný zážitok len prehĺbi.

 

ball

13.10.2014

+