MojWindows

Spoločnosť Microsoft sa pomaly pripravuje na predstavenie selfie smartfónu Nokia Superman na budúcotýždňovej IFA konferencií v Berlíne.  Podľa najnovších informácií by mal na trh príjsť v dvoch variantoch, a to v podobe zariadení Lumia 730 a Lumia 735.

Lumia-730-3

Podľa týchto informácií by mala Lumia 735 disponovať LTE konektivitou, zatiaľ čo Lumia 730 bude podporovať dual SIM. Zariadenia však budú z hľadiska ostaných špecifikácií na tom úplne rovnako. Týka sa to samozrejme aj ich vzhľadu, čo môžete sami posúdiť na najnovších obrázkoch.

Lumia-730-1

Oba vyššie spomenuté smartfóny by mali disponovať 5 Mpx predným a 6.7 Mpx zadným fotoaparátom, ktorých výstup sa bude zobrazovať na 4.7 palcovom HD displeji s technológiou ClearBlack. Čip Snapdragon 400 bude z výkonnostného hľadiska dopĺňať operačná pamäť RAM s kapacitou 1 GB a interné uložisko s kapacitou 8 GB. Zariadenia bude samozrejme poháňať najnovší operačný systém Windows Phone 8.1 a ako je už pri Nokia smartfónoch zvykom, obidva varianty budú dostupné vo viacerých farebných prevedeniach.

Spoločnosť Microsoft okrem iného na IFA konferencií uvedie aj smartfón Lumia 830, ktorý bude disponovať pokročilejšími prvkami, ako napr. zadným fotoaparátom s technológiou PureView. Očakáva sa, že všetky tieto zariadenia Microsoft začne predávať krátko po ich predstavení.

Zdroj: phonearena

01.09.2014

+