MojWindows

Arkáda Alkekopter nie je charakteristická len nekonečnou úrovňou, ale aj veľmi dobrou interakciou s hráčom. V hre si totiž zahráte za lietajúcu lebku, ktorá má k svojmu telu pripevnenú vznášajúcu sa ohnivú guľu a práve pomocou tejto zbrane sa zbavuje nepríjemných démonických nepriateľov alebo iných lebiek.

1

Vašou úlohou je viesť lebku po nekonečnej ceste a odstrániť čo najviac démonov. Body totiž nedostanete za cestu, ktorú lebka precestuje, ale za počet nepriateľov, ktorých cestou odstránite (10 bodov/nepriateľ).  Mechanika hry je veľmi jednoduchá. Ťahaním palca do rôznych smerov sa rozhýbe lebka a s ňou aj jej ohnivá guľa. Pre mňa osobne bolo najúčinnejšie, keď som točil palcom neustále do kruhu a nezasiahol ma tak žiadny z démonov. Taktika je to síce únavná ale účinná, s malým rizikom toho, že vás odpálení nepriatelia trafia cestou nadol.

2

Alkekopter taktiež obsahuje návod, ako ovládať svoju lebku a jej ohnivú guľu (viď obrázok vyššie). V samotnej hre sú k dispozícií aj nejaké pomôcky, ako doplnenie života, spomalenie času pomocou snehovej vločky atď., ktoré vám pomáhajú prekonať spletité nástrahy. Pokiaľ ich ale chcete využiť, je potrebné dávať si veľký pozor, aby ste ich neodpálili do nebies pomocou ohnivej gule.

3

Obranná taktika proti inej lebke s ohnivou guľou už nie je taká jednoduchá, pretože sa treba šikovne vyhýbať jej účinnej zbrani. Najväčším nepriateľom je pre vás obrovská lebka, ktorá vystreľuje nespočetne veľa ohnivých gúl a vyhnúť sa im dá úskokom alebo odrazením pomocou vášej ohnivej gule.

Na svojej nekonečnej ceste pretkanej tými najrôznejšími nástrahami, Alkekopter ponúka výborný herný zážitok a dlhé hodiny výbornej zábavy. Hra je zdarma prístupná na obchode s aplikáciami, z ktorého si jú môžete stiahnuť už teraz pomocou nášho odkazu nižšie.

6

02.09.2014

+