MojWindows

Hues je relatívne nová hra pre Windows Phone inšpirovaná hrou 2048, ktorú určite mnohí z vás poznajú. Ak viete o čom hovorím, tak si uvedomujete, že všetky hry s týmto žánrom spoločne zdieľajú tie isté návykové kvality. Princíp hry Hues je rovnaký. Je potrebné zjednotiť čo najviac kartičiek rovnakej farby na ploche 4×4 v časovom limite 60 sekúnd, v 75 ťahoch alebo v neobmedzenom čase.

Hues_menuHues menu vám ponúka skočiť do jedného z troch vyššie spomenutých herných módov, navštívenie obchodu, spravovanie nastavení, lokálnu online výsledkovú tabuľku alebo informácie o kartičkových klanoch. Nastavenia zahŕňajú možnosť zapnutia/vypnutia zvuku/hudby, ako aj výber farebného vzhľadu menu. Verzia Hues, ktorá je zdarma obsahuje 8 rôznych farebných kartičiek. Pokiaľ sa rozhodnete, že vám to nestačí, môžete si za 2,49 € zakúpiť ďalšich 8 nových farieb. Tento prírastok vám hru zkomplikuje a prinesie množsvo ďalších možností kombinovania.

Hues_Clans

Ako som už na začiatku spomínal hra Hues obsahuje 3 herné módy:

  1. časovo obmedzený mód – počas 60 sekúnd je potrebné skombinovať čo najviac rovnakých kartičiek
  2. ťahový mód – k dispozícií je 75 ťahov, po minutí ktorých hra končí
  3. časovo neobmedzený mód – nie je dostupný a je potrebné ho v prípade záujmu zakúpiť za 1,29 €

Hues_Game

Mechanika tejto hry je veľmi jednoduchá. Jednoduchým posunom palca hore, dole a do strán sa snažíte skombinovať čo najviac rovnakých kartičiek. Za každé dve skombinované kartičky sa vytvorí kartička inej farby, ktorá má vyššiu hodnotu a celý proces sa opakuje znova a znova. Za každú hru si zarobíte určitý počet mincí (hues), ktoré následne môžete využiť v hernom obchode na nákup vylepšení. Vybrať si môžete buď predĺženie času alebo zvýšenie hodnoty kartičiek. Mince si taktiež môžete zakúpiť za skutočné peniaze.

Pokiaľ vás hra Hues zaujala a vyhľadávate takýto žáner, určíte nebudete sklamaní. Môžete si ju zadarmo stiahnuť z Windows Phone store pomocou nášho odkazu pod textom.

 

04.08.2014

+