MojWindows

Spoločnosť Microsoft oficiálne oznámila zbrusu nový smartfón Lumia 530. Ten má predstavovať lacnú vstupenku do sveta Windows Phone zariadení. Pre tých z vás, ktorí náhodou vlastníte predchodcu tohto zariadenia Lumiu 520, ľahko uhádnete na koho  bude nový model zameraný.

Lumia 530 bude dostupná v dvoch rozdielnych variantoch, a v to single-SIM a dual-SIM verzii, pričom obidve sa budú cenovo pohybovať pod hranicou 100€. Čo sa týka špecifikácií, môžete sa tešiť na štvorjadrový procesor  Snapdragon 200 s frekvenciou 1,2 GHz, či 4 palcový displej a 5 MPx kameru, ktoré predstavujú prijateľnú kombináciu pre tvorbu slušných fotografií. Samozrejmosťou je operačná pamäť RAM s kapacitou 512 MB a interné úložisko s kapacitou 4GB, s možnosťou rozšírenia pomocou microSD karty. Nasledujúce video vám smartfón predstaví viac do detailov.

Lumia 530 bude dostupná v niekoľkých farebných prevedeniach, ako napríklad v oranžovej, zelenej, bielej a tmavosivej. Zadný kryt smartfónu je vymeniteľný, takže farebný kabátik viete zmeniť rýchlo a jednoducho. Microsoft plánuje Lumiu 530 uviesť na vybraných trhoch už v auguste.

Zdroj: wpcentral

23.07.2014

+