MojWindows

Hra Subway Surfers je veľmi popúlárna hra patriaca do tzv. žánru nekonečných behačiek. Hry s podobným hracím princípom ako napr. Temple Run, ktorý kraľuje tomuto žánru, si do dnešného dňa našli veľa herných fanúšikov po celom svete a na obchode s aplikáciami výborne prosperujú na všetkých dostupných platformách. Pokiaľ však dávate prednosť menej strašidelnému poňatiu ako pri Temple Run, hra Subway Surfers je pre vás ako stvorená.

V hre sa z vás stane mladý sprejer, ktorý v metre uniká pred tučným strážnikom a jeho psom. Pointou je čo najdlhšie utekať pozdĺž troch koľají, zbierať pri tom zlaté mince, bonusy a vyhýbať sa rôznym prekážkam a idúcim vlakom. Hra sa ovláda jednoduchým švihaním palca do strán (hore, dole, vľavo, vpravo). Bonusy, ako lietajúci sprej alebo magnet pomáhajú zlepšiť vaše skóre a zarobia vám množstvo zlatých mincí.

Hra ponúka taktiež obchod s bonusmi, jednorázovými pomôckami (napr. zdvojnásobenie počtu mincí, score booster atď.)  alebo odomknutie nových hrdinov. Veľké množstvo z týchto vylepšení je možné  zakúpiť pomocou zlatých mincí, ktoré nahráte počas vašej nekonečnej naháňačky v metre, no pokiaľ si budete chcieť sprístupniť nových hrdinov, budete musiet siahnuť do svojej peňaženky.

Hra Subway Surfers disponuje výborným grafickým prevedením a podareným gameplayom, ktorý vás nudiť určite nebude.

28.07.2014

+