MojWindows

Zombie Smasher je hra, v ktorej sa snažíte pozabíjať čo najviac zombie klepnutím palca o obrazovku vášho smartphonu. Táto hra konečne prichádza aj na platformu Windows Phone a Windows 8.1, pričom je dostupná zadarmo na Windows Phone Store. Na Windows 8.1 sa za stiahnutie tejto hry účtuje poplatok 1,49$.

Zombie Smasher je veľmi jednoduchá hra. Keď sa na vašej obrazovke objaví zombie, tak ho proste dotykom palca o obrazovku zneškodníte. Tvorcovia taktiež do hry dodali ľudí, ktorí sa potulujú okolo a kričia ako z hororového filmu. Zombie zatiaľ okolo rozosievajú chaos a hrôzu. Ak omylom trafíte človeka, úroveň pre vás končí a musíte začať odznova. Obsahovo hra ponúka 60 rôznych levelov, či už v Survival alebo Story mode. Time mode úrovne nemá a obsahuje 7 rôznych typov zombie. Niektorí z nich vyžadujú špecifické pohyby palca na zneškodnenie.

V Story mode sú úrovne rozdelené tak, že v každej úrovni musíte zneškodniť určitý počet zombie, ktorí prichádzajú vo vlnách. Keď ich zneškodníte, otvorí sa ďalšia úroveň. K dispozícií máte 3 životy. Za každého zombie, ktorého nestihnete zneškodniť, vám 1 život ubudne. Survival mode je odlišný tým, že po uplynutí určitého času sa vám automaticky zvýši úroveň. Každá úroveň je o niečo ťažšia ako predchádzajúca a rovnako platí, že keď vám prekĺznu traja zombie alebo trafíte človeka, prehrali ste. Hráte v podstate non-stop a úrovne sa zvyšujú, až kým nedosiahnete level 60.

V Time mode máte 1 minútu a 30 sekúnd na to, aby ste zneškodnili čo najviac zombie, ktorí sa Vám pripletú do cesty. Po uplynutí času sa Vám skóre zráta a zobrazí sa vo výsledkovej listine. V každom z týchto módov sú prístupné 3 rovnaké vlastnosti. Prvá je kúsok mäsa, ktorý zombie na 3 sekundy zmätie a následne sa dajú ľahšie zneškodniť. Druhá je blesk, ktorý vytvorí pás po celej obrazovke a každá zombie, čo ním prejde, umrie. Tretia je bomba. Keď na ňu kliknete, všetky zombie v jej dosahu vybuchnú. Na začiatku hry máte dostupné 3 kusy z každej tejto vlastnosti. Po ich minutí si môžete dokúpiť ďalšie za mozgy, ktoré ste získali prechádzaním úrovní. Ak vás tento titul zaujal, stiahnite si ho pomocou odkazu nižšie.

18.03.2014

+