MojWindows

Spoločnosť Nokia si uvedomuje, že najsilnejšou stránkou ich zariadení sú fotoaparáty. Na trh preto priniesla niekoľko zaujímavých fotografických aplikácií, medzi ktoré patrí aj titul Nokia Refocus. Tá bola doteraz dostupná len pre zariadenia s PureView fotoaparátom, no po viacnásobných návrhoch zo strany používateľov Nokia túto aplikáciu uvoľnila pre všetky Lumia zariadenia s Windows Phone 8.

Titul Nokia Refocus umožňuje používateľom jednoduchú vec – a to nasnímať naraz niekoľko fotografií so zaostrením na rôzne objekty. Používatelia si potom kedykoľvek v aplikácii môžu zvoliť, na ktorý z fotografických subjektov má byť fotografia zaostrená, čím dokážu z jedného záberu vytvoriť niekoľko autentických fotografií s iným významom. Nokia sa k uvedeniu tejto aplikácie na trh pre všetky Lumia zariadenia vyjadrila nasledovne:

„Videli sme niekoľko výborných fotografických aplikácií ako Nokia Camera a odpovedali sme na to, čo ľudia požadovali. Vy žiadate, my počúvame. Teraz si každý majiteľ Lumia smartfónu môže užiť silu a kreativitu, ktorú mu ponúka aplikácia Nokia Refocus,“ povedal Jens Eggert, vedúci programový manažér projektu Refocus.

Aplikácia Nokia Refocus je dostupná bezplatne z Windows Phone Store, ak vás zaujíma, tak si ju stiahnite pomocou nášho odkazu nižšie.

14.03.2014

+